Miki

Alguns amics m’havien parlat molt bé de les seves experiències i per això volia provar, però a la vegada em sentia molt escèptic i amb poca confiança sobre el posible resultat i el funcionament de les sessions de constelacions familiars.

La realitat és que va ser una activitat emocionant i sorprenent. Tant quan em va tocar constelar com quan vaig participar en la constel·lació d’una altra persona.

Durant el meu cas, la resta representava persones del meu entorn, va ser interessant com cadascú reaccionava d’una manera que tenia molt sentit per a mi. En un moment tothom estava plorant, fins i tot jo que ploro en comptades ocasions, i va ser súper intens.

Quan em va tocar participar representant una altra persona vaig al·lucinar com, sense saber d’on, em venien sensacions i sentiments que sentia que podia exterioritzar. Va ser molt impactant.

Jo anava a constel·lar per millorar alguns aspectes de la relació amb el meu fill i després de la constelació vaig experimentar un canvi important, significatiu i molt positiu. Al final és amb això amb el que em quedo. No esperava que fos així, la veritat, però és el que vaig experimentar i em plau molt que fos tot tant sorprenent i impactant. Gràcies!