Tallers i Trobades

MÓDULO DE PRÁCTICAS EN CONSTELACIONES FAMILIARES

¿Te has formado en Constelaciones Familiares? 
¿Tienes ganas de practicar con un grupo sólido y comprometido?

Te ofrecemos un espacio en el que desarrollar tu capacidad consteladora con un acompañamiento y experiencia personalizada. 

El último miércoles de cada mes de 18h a 21h en Espai Dodecaedre, Barcelona. 

Un grupo basado en las Constelaciones Familiares Autoreferentes de Maria Martínez Calderón, formada en Constelaciones Familiares con Bert Hellinger.

Cada participante podrá explorar y desarrollar sus propios talentos a través de la facilitación de constelaciones familiares, la vivencia de las mismas, visualizaciones de consolidación y movimientos sistémicos.

El grupo será acompañado por Elisabet Rodríguez Piñero, Antropóloga Familiar Sistémica, formada en Constelaciones Familiares Autoreferentes con María Martínez Calderón.

Si quieres recibir más información o reservar tu plaza escríbenos a info@espaidodecaedre.com o llama al telf. 690 760 855/678 381 612. 

Iniciamos el próximo miércoles 27 de Marzo!
 

 

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I PLANTES REMEIERES DEL MONTSENY

I Trobada La Farigola, la Planta del CORatge

Espai per a retrobar-te amb la Força Interna, la deciSIó i l’autocura.

Recordant i despertant el poder ancestral de les plantes, resignificant, endreçant i incloent al Cor tot el que Som.

Espai de trobada entre les plantes medicinals i les constel·lacions familiars.

En aquesta primera trobada la protagonista i guia, serà la Farigola, la planta del CORatge, la seguretat, el valor, la claredat mental…

Planta utilitzada al llarg de la història i cultures per les seves propietats vigoritzants, antisèptiques, inmunoestimulants, carminatives, expectorants, tòniques físiques i cerebrals, etc.

Una de les moltes llegendes sobre la farigola, basada en la mitologia grega, diu que la planta de la farigola va brotar d’una llàgrima d’Helena de Troia, de la qual, els guerrers obtenien força i coratge per a la lluita.

Durant el taller ens impregnarem d’aquest CORatge a través d’infusions, elixir floral, oli de farigola, moviments sistèmics, cants i una constel·lació grupal en la que despertar individualment el Poder de la Farigola.

Començarem a les 10h i acabarem a les 18h, per a recollir-nos quan es faci fosc. Tenint cura del descans i del treball realitzat.

En el preu també s’inclou el dinar vegà que ens prepararan amb molt d’amor a l’Espai Mandala .

Serà un dia de regeneració, de retrobada amb la confiança interna i el gaudi de Ser.

Si et ressona confirma’ns la teva plaça abans del dia 15.

Et reservem el teu lloc per aquest dolç i alliberador viatge .

Laia Roca Ros (Alquimia de Fada) & Elisabet Rodríguez Piñero (Mirades de Vida).

LA MARE I L’ABUNDÀNCIA

Monogràfic : La Mare i l’Abundància.

Un espai per a donar la benvinguda a l’Abundància a les nostres vides.

Acollint la Mare que ens va portar al món al Cor.

Reconeixent l’èxit que som i donant espai a les experiències de gaudi en el quotidià.

Al matí farem dinàmiques sistèmiques de reconciliació amb la Mare i de retrobada interna i de grup (de 10 a 14h). Tindrem dues hores per a gaudir del menjar que compartirem, per a banyar-nos a la piscina i descansar. A les 16h tornarem a començar per a tancar a les 20h.

TROBADES SISTÈMIQUES AUTOREFERENTS

Trobades sistèmiques per agrair i honrar el que som. Per a desencallar emocions, conflictes i situacions que se’ns repeteixen en el temps. Per a donar-nos l’oportunitat de viure des de la satisfacció, el gaudi i el benestar.

L’èxit, l’abundància, el treball, les relacions, la salut, la parella, la mare, el pare, els germans, els fills i els projectes.

Cada mes, a través de les Constel·lacions Familiars, de Moviments Sistèmics i Visualitzacions anirem abraçant el que som i resignificant les nostres experiències.

Gener. Dia 25: Trobada PRESENTACIÓ del curs i PRIMERS EXERCICIS.

(Pots venir a provar sense compromís)

Febrer. Dies 8 i 22: Abracem la MARE i avancem cap a la Vida des de l’Èxit, l’Abundància i el Gaudi.

Març. Dies 8 i 22: Mirem el PARE i la nostra Professió. La nostra sortida al món amb confiança i seguretat.

Abril. Dies 5 i 19: Agraïm la relació amb els GERMANS I GERMANES. Tot el que ens han aportat. Ocuparem el lloc que ens dóna vida, empenta i confiança. El nostre lloc.

Maig. Dies 3 i 17: Mirem amb amor la Parella. Tant si en tenim com si no. Trobant el descans i l’agraïment en el que és, en el que va ser i el que serà. Podent mirar cap endavant amb confiança, alegria i satisfacció.

Juny. Dies 14 i 28. Honrem els nostres Fills i/o Projectes. Els donem el seu lloc, els alliberem de condicionaments i  els donem ales i arrels.

Juliol. Tanquem i donem prioritat a les persones interessades del grup per a fer una trobada en cap de setmana (taller obert a noves persones).  Espai d’integració on treballarem temes de Salut i altres que ens hagin quedat pendents.

Horari del curs: Dos dijous al mes de 18 a 20h.

L’aportació és de 30€ mensuals per a les persones inscrites a tot el curs i de 50€ mensuals per a persones que volen fer mòduls concrets.

˜Mirades de Vida et dóna la Benvinguda˜